Dobrodošli na tribinu Život u ZDRAVLJU – mit ili ISTINA.

Okupljamo se sa idejom “Bolje sprečiti nego lečiti”, a sa ciljem podizanja svesti o zdravlju I zdravom načinu života. Sedam interesantnih I jakih žena, stručnjaci u svojim oblastima govoriće o iskustvima kroz koja su prošle, načinima KAKO su USPELE da prevaziđu izazove.

Podržite sebe I druge.

Tribina je posvećena dragoj nastavnici hemije Danijeli Lukić Nikolić koja se bori za život u jednoj bolnici u inostranstvu. Svi smo se podigli i aktivirali da svako na svoj način bude doprinos. Na žalost, nas najčešće nevolje nateraju da se setimo da smo Ljudi! Zato od srca pozivam sve vas, Ljude, da dođete na tribinu koja se i vas tiče. Tribina „Život u ZDRAVLJU – mit ili ISTINA“ biće održana u Danijelinu čast i za njenu pomoć i podršku, ali I za sve nas.

Deljenjem I davanjem uvećavamo svako dobro. Setićemo se šta su najvažnije vrednosti u životu, govorićemo o zdravlju i preventivi, kao i o tome šta uraditi ako nam život dodeli zdravstveni izazov. Svako do govornika će uzeti u obzir svoje bogato iskustvo iz ove oblasti i kao neko ko je prevazišao takve izazove, i kao neko ko radi sa ljudima koji se bore za svoje zdravlje, a opet iz ugla svojih profesija.

Ulaz je Slobodan.

Svi vi koji želite na tribini da donirate za pomoć Danijeli to možete učiniti na sledeće načine:

  • Postojaće kutija za donacije prema vašim mogućnostima
  • Kupovinom knjiga čiji su autori govornici na tribini
  • Kupovinom melema i prirodnih krema

Za sve vas koji niste u prilici da dođete na tribinu možete pomoći Danijeli na sledeći način:

Humanitarna pomoc za Danijelu Lukic Nikolic. Naziv primaoca je Humanitarna fondacija „Budi human – Aleksandar Šapić“ Bul. Milutina Milankovića 120d, 11070 Novi Beograd

Dinarski račun: 160-486155-06

Devizni račun: 00-540-0002361.5 IBAN broj: RS35160005400002361562

Možete poslati i poruku 412 na broj 3030

U Beogradu, PONEDELJAK 19.02. 2018. sa početkom u 18h – pozorište Lutaka PINOKIO, ul. Goce Delčeva 1

Učesnici na tribini:

03

1. Mirjana Stojadinović, trener ličnog razvoja po licenci Lujze Hej za rad po HYL programu, NLP master i autor knjige iz oblasti Savremene psihologije pod nazivom Neka je komšijina krava živa i zdrava. Trenutno je na edukaciji za Geštalt psihoterapeuta. Njena lična priča je veoma snažna i govori nam iskustveno da je ključ isceljenja u nama.
https://mocjeuvama.rs/
Jelena Milanović
 2. Jelena Milanović je Coach, Energetski terapeut, Sertifikovani edukator energetskih tehnika isceljivanja i svesnosti ( Access Consiousness® ), NLP Practitioner, Floriterapeut za cvetne esencije ( Balkanske kapi, Bahove i Kalifornijske kapi ). Autor je knjige pod nazivom Izaberi sebe.
http://jelenamilanovic.com/
 
Jelena Jović
3. Jelena Jovic, NLP i Heart Balance Coach, bavi se coaching-om u oblasti zdravlja, povezivanjem uzroka sa mentalnog, emotivnog i duhovnog nivoa sa posledicama na fizičkom nivou u okviru radionica i individuanih sesija. I sama je prošla kroz ozbiljne zdravstvene izazove i to je jedan od motiva bavljenja ovim temama.
https://www.facebook.com/search/top/?q=heart%20balance%20coaching%20jelena%20jovi%C4%87
 
Marijana Vilimonović
4. Marijana Vilimonović psiholog, savetnik i sertifikovani trener
životnih veština, osnivač Centra za regulaciju stresa Psihosoma.
www.psihosoma.rs
 
Tanja Čopa
 5. Tatjana Čopa, dipl. kozmetičar i fitoteraput. Osnivač Udruzenja „Orisa“ koje   se  bavi holističkim pristupom lepoti i zdravlju, primenjujuci prznater metode   alternativne i prirodne medicine.
 http://tatjanacopapn.wixsite.com/orisakozmetika
Ružica
6. Ruzica Reljan, Wingwave coach, prakticar kvantne harmonizacije, life coach. Radom na sebi je uspela da skine 40 kg viška. Pravi je primer da se upornošću i upornim radom mnogo toga može postići. Njen moto je da treba lečiti uzrok ,a ne posledicu.
 
Ljiljana Bajić Bibić
 7. Dr. Ljiljana Bajić Bibić, internista i dipl. homeopata, govorice kako   i  na koji način homeopatija pristupa preventivi i lečenju mnogih oboljenja. Takodje, s obzirom na to da homeopatija pacijenta posmatra   kroz jedinstven psihofizički aspekt, saznaćemo koliko homeopatski tip   ličnosti može da uslovi nastanak zdravstvenih problema i kako da to   sprečimo.
 OČEKUJU VAS I RAZNA POKLON IZNENAĐENJA SPONZORA KOJI SU SE PRKLJUČILI!!!
 
Tribina se održava u pozorištu PINOKIO, ul. Goce Delčeva 1, PONEDELJAK 19.02.2018. sa početkom u 18h.
Imate priliku da zapišete i dostavite svoja pitanja u toku tribine, a na kraju će govornici odgovarati na njih.
Veliko hvala rukovodstvu pozorišta PINOKIO koje nam je ustupilo salu za ovu tribinu.
Share This

Share This

Share this post with your friends!