Dragi prijatelji,

ovo je potpuno nov projekat pod nazivom ŽIVA PRIČA koji pokreće Centar za lični razvoj i liderstvo MOĆ JE U VAMA

 

Osnovna ideja projekta je da se podsetimo da je upravo ŽIVA PRIČA najbolji mogući način da doživimo sva svoja čula, da osetimo svoje emocije, da se pokrenemo i motivišemo. U poslednje vreme su se naši životi preneli u virtuelni svet. Previše smo on line, i stalno nam je fokus na računare, tablete… telefone, dakle spolja. Kvalitet našeg života se ogleda u ŽIVIM socijalnim relacijama i zato hajde da radimo na ovom kvalitetu.

 

Projekat se sastoji od niza tematskih večeri, gde uz ŽIVU PRIČU sjajnih govornika možemo da odaberemo da rastemo, stvaramo i volimo.

Počinjemo u 19h. U prvom delu govorimo na temu OKRENI NOVI LIST, opet svako iz svog ugla. Nakon kraće pauze imate priliku da postavljate pitanja u usmenoj i pismenoj formi, kako god vam odgovara. Naši voditelji i gosti govornici su vam na raspolaganju i preko dva do tri sata.

Prvo tematsko veče organizujemo na svetski dan knjige 23. aprila u klubu TEATRA 78, ul. Resavka 78. Uz prijatnu ZIVU PRIČU možete poželeti da popijete nešto, pa se Teatar 78 potrudio i za to.

Program su kreirale i vode:

  • Mirjana Stojadinović, trener lilčnog razvoja, osnivač Centra MOĆ JE U VAMA, i autor knjige Neka je komšijina krava živa i zdrava iz oblasti Savremene psihologije
  • Jasmina Stefanović, novinar i jedan od osnivača portala ANTISTRES VODIČ

Gosti govornici su:

  1. Ivana Kuzmanović, life coach i autor metode Emocionalna energo-terapija i transformacija (EETT) – kombinacija psihoterapeutskih tehnika, koučesrkih veština i rada sa energijama. Autor je mnogih knjiga od kojih je studija o ljubavi, knjiga „Od kada sam se zavolela – VOLIM“ jedna od najčitanijih u oblasti popularne psihologije.

2.Marjan Marković je sertifikovani hipnoterapeut Američke škole hipnoze (ASH) , član Američke internacionalne asocijacije (AIA) i NLP trener. Autor je knjige Odgovori iz univerzuma koja vam može pomoći da kreirate potpuno novi pogled na svoj život.

 

Podržite sebe, izađite iz zone komfora, ostavite ekrane i odvojite jedno celo veče samo za sebe.

 

Najavite svoj dolazak na vreme zbog kapaciteta kluba i rezervišite karte na sledeće mail adrese:

mocjeuvama@gmail.comantistresvodickontakt@gmail.com

Ulaznice su 800,00 i uplaćujete na sledeći račun sa svrhom uplate ŽIVA PRIČA:

275-0010225958358-09 – Primalac Euphoria medija, Beograd

OČEKUJU VAS I RAZNA IZNENAĐENJA I ZATO SAČUVAJTE SVOJE ULAZNICE KOJE DOBIJATE JER SU NUMERISANE A BIĆE IZVLAČENJA NAGRADA!

Deo prihoda ŽIVE PRIČE ide u humanitarne svrhe.

 

Prijatelji i saradnici Centra Moć je u vama koji se bave internet marketingom, dizajnom i kopirajtingom CoArt tim i Jelica Dragosavac ispred njega su kreirali svu lepotu naše ŽIVE PRIČE, od imena preko loga do dizajna. Hvala!

Share This

Share This

Share this post with your friends!