Znamo da je Lujza Hej nedavno napustila ovozemaljsku ravan, ali nam je ostavila veoma vredan program koji su posetili mnogi ljudi širom planete. Srce njenog Heal Your Life programa je njena

Intenzivna dvodnevna radionica VOLITE SEBE – IZLEČITE SVOJ ŽIVOT

Ovo je sjajna mogućnost da izađete iz svoje svakodnevice i krenete putem koji vas vodi do vas samih. Unutar vas su sva rešenja za izazove koje imate i svi odgovori. Imate priliku da istražite sebe i unapredite svoj život u oblasti zdravlja, samopoštovanja, samopouzdanja kao i da se ostvarite u kvalitetnim vezama i odnosima. Neko će možda želeti da unapredi sebe u oblasti karijere. Važno je reći DOSTA svemu što stoji na vašem putu samoostvarenja i okrenuti se ka Novim mogućnostima.

Ovo može biti vaša prilika!

bašticaOUTDOOR-SWIMMING-POOL-DSCF2178-Pano

Ovaj program vam nudi priliku da prepoznate načine koji vas vode ka ostvarenju svega što vam nedostaje.

Pocetna-Mirjana-Stojadinovic

Radionicu vodi licencirani HYL trener iz Beograda Mirjana Stojadinović. Mirjana je NLP master  i autor knjige Neka je komšijina krava živa i zdrava iz oblasti Primenjene psihologije. Mirjana je edukant na Geštalt psihoterapiji. Njena snaga je iskustvo koje govori glasnije nego bilo kakva teorija. Od teških iskustava kroz odrastanje, odbacivanja i povređivanja do samoisceljenja, samopoštovanja i ljubavi prema sebi prošla je, najblaže rečeno, čudesan i nesvakidašnji put koji svedoči mnogima da su čuda moguća. 

Njeno uverenje je da se čuda ne događaju, čuda se stvaraju!

22528294_10215131578661747_3675383436398236343_n22448377_10215131579341764_4454420760391085707_n

Radionica traje dva puna dana sa pauzama prilagođenim polaznicima. Ovo je program namenjen onima koji su spremni i otvoreni da zaista rade na sebi. Bogata je vežbama i tehnikama koje su jednostavne, a u isto vreme duboke.

Dobro došli dragi polaznici!

 

Radionicu organizujemo u hotelu Aleksandar koji se nalazi u samom centru Vrnjačke Banje, u podnožju crkvenog brda, na samo 40m od centralnog gradskog parka i glavne promenade. Okružen je prelepim parkom sa jedne i nizom starih vila, popularno nazvanih „Vrnjački Monmartr“ sa druge strane.

ispred vile

Hotel pripada kategoriji od 4 zvezdice.

Mirnoća i spokoj prožima svaki kutak hotela, pa odmor, oporavak i utočište  od  gradske vreve, možete  sigurno pronaći bilo da vreme provodite u sobi,  restoranu ili  bašti hotela.

jakuzi

 

U Aleksandar SPAcentru gosti se mogu opuštatati u hidromasažnom bazenu,jacuzziju,ruskoj,finskoj sauni,tepidarijumima i koristiti neke od masaža ili tretmana lica.

 

                                         

  Program je namenjen za samo 12 novih polaznika!

Investicija za radionicu:

 • Najpovoljnija opcija je 100 evra za one koji se među prvima prijave i plate radionicu do 31. decembra
 • U koliko želite da platite radionicu do 09.februara cena je 130 evra
 • Postoji mogućnost plaćanja radionice na više rata, a najviše 6 rata. Cena za ovu opciju je 150 evra
 • Cena radionice za sve one koji imaju karticu našeg centra „MOĆ JE U VAMA“ (već su posetili dvodnevni program) imaju  popust od 50% za koju god se opciju plaćanja odluče.

Investicija za hotel:

Noćenje sa doručkom sa boravišnom taksom i osiguranjem iznosi 26 evra po noći i po osobi (dvokrevetna soba) ili 34 evra (jednokrevetna soba). Ostajemo dve noći, petak i subota. U koliko neko želi duže da ostane ili da povede svoju porodicu koja nije u obavezi da prisustvuje radionici, javiti što pre radi rezervacije smeštaja.

U cenu je uračunato:

 • Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom ili polu-pansiona(HB) za izabrani tip smeštajne jedinice po osobi po noći (doručak – na bazi švedskog stola),ručak  će se služiti na bazi set menija.
 • Izbor pijaćih termomineralnih voda sa četiri Banjska izvora uz doručak.
 • Svi gosti će biti posluženi koktelom dobrodošlice(šampanjac ili đus).
 • Korišćenje usluga Spa & Wellness centra  – jedan ulaz dnevno  (hidromasažni bazen za šest osoba, jacuzzi za dve osobe, ruska banja, finska sauna, dva tepidarijuma, relax zona)u predhodno zakazanom terminu na recepciji hotela.
 • Podrazumeva se Wi-Fi i parking prostor.
 • Boravišna taksa i osiguranje od 130,00 po osobi po noći.

Struktura i opis smeštajnih jedinica:

 • Jednokrevetna soba: ležaj za jednu osobu, radni sto, TV sa kablovskim progamom ,  kupatilo (tuš, fen, bade mantil), balkon-terasa, telefon, mini bar, Wi-Fi, klima
 • Dvokrevetna soba: francuski ili dva odvojena ležaja, radni sto, LCD TV sa kablovskim programom,  kupatilo (tuš, fen, bade mantil), telefon, mini bar, Wi-Fi, klima

Restorani i barovi u sklopu hotela:

Slobodno vreme možete provesti u jednom od restorana ili barova hotela. Ponudu odlikuju specijaliteti srpske domaće kuhinje bogatih ukusa sačinjenih od zdravih namirnica uzgajanih na plodnim ravnicama i u domaćinstvima vrsnih proizvodjača Vrnjačke Banje. Ni na jednom mestu u Vrnjačkoj Banji, neće vam tako prijati kajmak, pršuta, kiseli kupus, pečene paprike, sarma pripremljena u zemljanom loncu, jagnjetina na ražnju, pindžur, bundevara, pita krostata, slagana bečka pita sa jabukama,  kao što prija u Hotelu Aleksandar na ručku ili večeri posle dugih šetnji promenadom

 • A la carte restoran
 • Kafe-poslastičarnica
 • Kamin salon
 • Piano & lobby bar
 • TV sala
 • Letnja bašta

Važno je da osećate da je važno da posetite jedan ovakav program, a sve ostalo se možemo dogovoriti.

    Vikend koji će imati posebno mesto u vašem srcu.

Doživljaj koji se pamti.

PRIJAVA:

– Pošaljite ime, prezime i datum rođenja na mail mocjeuvama@gmail.com

– Uplaćujete akontaciju za hotel 26 evra, a ostatak je potrebno uplatiti do 07.02.2018.

– Uplaćujete akontaciju za radionicu od 30 evra, a ostalo prema našem dogovoru o načina plaćanja.

 

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!