Desetonedeljni studijski program

MOĆ JE U VAMA

 program-mocDesetonedeljski studijski program MOĆ JE U VAMA je deo Heal Your Life programa koji je kreirala Lujza Hej. Sastoji se od deset povezanih radionica koje svakog pojedinca uvode u jedan sistematski i lagan, a u isto vreme veoma snažan proces transformacije.  
Opširnije…
Ovaj program je prošireno izdanje intenzivne dvodnevne radionice VOLITE SEBE-IZLEČITE SVOJ ŽIVOT. Sadrži sve što i dvodnevni program s tim što je dopunjen novim vežbama i tehnikama kao i „domaćim zadacima“.

Rad na sebi je celoživotni proces. Vi birate način kako rastete kao čovek. Ovo može biti odlična pokretačka energija za vas koji ste tek krenuli putem samospoznaje. Svi vi koji se već duže vreme bavite sobom na ovakav način, ovo je idealna prilika da osvestite puno toga novog o sebi i životu!

Studijski program je idealna prilika da se postepeno i u kraćim segmentima upoznate sa filozofijom Lujze Hej i uz to i sa samim sobom. Program je namenjen svima koji žele duži i postepeni rad na sebi i odlično je da u suštini traje 70 dana!
MOĆ JE U VAMA je ciklus radionica koje su odvojene na po nedelju dana i u trajanju od po 3 – 4 sata!
Lagano, jednostavno, u kontinuitetu, moćno i delotvorno! Šta god da očekujete od ovog programa, dobijate više!
           Redovna cena po radionici je 2.500,00
           Cena za one koji unapred plate ceo program je 1.900,00 po radionici
Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

VEZE I ODNOSI

 program-veze
Ovo je jedna od nasjnažnijih radionica iz ciklusa tročasovnih radionica.
Originalno je razvijena od strane Lujze Hej.
Na ovoj radionici istražujemo odakle potiču sve veze koje danas gradimo u životu.
Život čine veze i odnosi, zar ne? Svi mi smo sa svime što nas okružuje u nekom odnosu. Kako se odnosimo prema svemu što nas okružuje je jednako tome kakav odnos imamo sa sobom. Radionica Veze i odnosi je jedno interesantno i oslobađajuće istraživanje dinamike naših odnosa i odakle oni potiču. Ova radionica traje tri sata, sa jednom kraćom pauzom.
Cena ovog programa je 2800,00 din
Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

TEMATSKA DRUŽENJA

program-tematska

Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

Ti zaslužuješ život bez cigareta

radionica02

  • Da li imate želju da kažete cigaretama NE!?
  • Da li ste makar jednom pokušali?
  • Da li vas zanima da li je moguće ostaviti cigarete i biti potpuno miran i potpuno u skladu sa tom odlukom?
  • Da li želite da saznate KAKO ostaviti cigarete SA LAKOĆOM?
VOLITE SEBE I OSTAVITE CIGARETEI sama sam bila pušač dugi niz godina i znam koliko mi je bilo teško svaki put kada sam samo i pomislila da se odreknem cigareta. Pokušavala sam  i sve je to meni bilo vrlo naporno i vrlo stresno. Imala sam krize, nedostajale su mi, jednostavno sam mislila da volim cigarete, da su mi one neki predah, neki gušt, zadovoljstvo i da me nekako smire kada je potrebno.
Ostavljala sam cigarete nekoliko puta i ponovo im se vraćala! Ostavljala sam ih u trudnoći i nisam izdržala do kraja. Ponovo sam počela da ih koristim. Najteže mi je bilo kada sam bila u drugom stanju i kada sam držala cigaretu u rukama, a imala bebu u stomaku!!!
I kada čovek ima veliku želju za nečim, on nađe način da to i ostvari. Kada je učenik spreman, učitelj se pojavi, zar ne? Ja sada živim bez cigareta. Da li vas zanima kako sam to postigla? Želim da sva znanja i iskustva podelim sa svima koji imaju isti izazov kao što sam i ja imala.
Znate šta je najmoćnije? Najmoćnije je to da sve što tražite naokolo, nalazi se u vama samima!!! U vama su razlozi zašto ste nekada vrlo nesvesno odlučili da trujete sebe cigaretama. Takođe, u vama su i svi odgovori koji su vam potrebni. U vama je sva moć da se toga oslobodite i nastavite da uživate u životu bez duvanskog dima. Da, da dragi prijatelji MOĆ JE U VAMA!
Program je veoma jednostavan i lako primenjiv. Najveća moć jeste u jednostavnosti. Koristim u programu znanja koja sam stekla na NLP-u, HYL – Lujze Hej,  kao i mnoga druga iskustva, kako lična, tako i u radu sa klijentima. Sastoji  se od 7 radionica koje traju po 3-4 sata! Radionice su odvojene na po jedanaest dana i to je vrlo važno kako bi mogli da zajedno ispratimo šta se u tom vremenskom periodu, između radionica, dragoceno dešava sa nama! Proces ukupno traje 77 dana. Nakon ovog procesa ništa više neće biti isto u vašem životu.
Znam da ste i vi  jednako moćni da kažete cigaretama NE, i to sa lakoćom. Verujem da vi i vaša porodica zaslužujete divan život bez duvanskog dima. Želim vam dobre odluke. Na našim radionicama, u društvu onih koji imaju jednake ciljeve je lakše doneti prave odluke. Uživajte u životu bez duvanskog dima jer vi to zaslužujete, zar ne?

Dragi polaznici, dobro došli na program

TI ZASLUŽUJEŠ ŽIVOT BEZ CIGARETA!!!

Zajedno je lakše, korisnije, trajnije i moćnije!!!

Cena po modulu je 1.900,00

Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

Intenzivna dvodnevna radionica

VOLITE SEBE – IZLEČITE SVOJ ŽIVOT

 program2
Ovo je veoma moćna dvodnevna radionica, originalno razvijena od strane Lujze Hej.
Da li ste kompletno zadovoljni sobom i svojim životom, ili ste voljni za nešto više i bolje ?
Jeste li makar jednom poželeli boljitak na polju karijere, zdravlja, relacija – odnosa…?
Sigurna sam da vas zanima kako sve gore navedeno ostvariti na jedan jednostavan i lako primenljiv način?
Ova radionica vam omogućava da na jedan jednostavan način otkrijete nešto novo o sebi. Možete osvestiti neke ograničavajuće odluke i uverenja i možete se osloboditi toga kao i nekih obrazaca i modela ponašanja koji vam ne služe sa ličnu dobrobit. Na ovoj moćnoj radionici  oslobađamo se strahova, teskobe, krivice i drugih destruktivnih stanja i emocija. Takođe, radimo na sledećim idejama:
– opraštanje sebi i drugima
– jačanje samopouzdanja
– osnaživanje vere u život i životni proces
– razumevanje odakle dolaze negativne misli   i oslobađanje uzroka
– osvešćivanje i otpuštanje uzroka oboljenja
– pronalaženje smisla i životne svrhe
– pisanje nove životne priče, novog razumevanja sebe i sveta koji vas okružuje
Na kraju, tog divnog vikenda možete doneti jako važne odluke za sebe i svoj život!!!
Znam, da ako je neko jednom nešto mogao uraditi da to onda može svako. Verujem da svako od nas, ko god bio, koje god nacionalnosti, koje god rase, ne vezano za pol i versku opredeljenost,  i sve jedno iz kakve porodice dolazi i kako je odrastao, ima dovoljno snage i moći da sada okrene jednu novu stranicu svog života. Krenite napred korak po korak ka svom novom i ispunjenom životu, životu punom ljubavi, vere, nade i prosperiteta, jer to je ono što vas čini srećnim, zar ne? Mi jesmo odlično društvo na tom vašem putu. Vidimo se na radionici, i želim vam svako dobro!
Puna cena dvodnevne radionice iznosi 180 evra i možete platiti u ratama.
Cena ove radionice za one koji radionicu plate u celosti do početka radionice iznosi 150 evra.
First minute cena je 120 evra
Prijava: Za početak, pošaljite ime, prezime i datum rođenja kao i informaciju za koju ste radionicu zainteresovani na naš mail ili se javite na broj telefona 060 315 05 33.
Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

INDIVIDUALNA PODRŠKA

INDIVIDUALNA PODRŠKA I ON-LINE RAZGOVOR

Osim rada u grupi Mirjana praktikuje i individualni rad sa klijentima. Ovo je jedna posvećena i odlična podrška na vašem razvojnom putu. Cilj ovakvih susreta je osvešćivanje i transformacija kao i prepoznavanje šta je to što vas u ovom trenutku zaustavlja da se potpuno predate, ostvarite i radujete životu. Šta vas sprečava da ostvarujete svoje ciljeve? Mirjanin moto je da ste vi ta snaga i jedini autoritet u svom svetu i kao takvi imate moć izbora. Zato birajte za sebe ono što osećate da je važno u ovom trenutku. Individualni susret traje 60 minuta.
Individualni razgovor može biti i ON-LINE preko Skajp-a. Nova tehnologija je donela i nove mogućnosti. Na našem sajtu postoji mail za zakazivanje i ovakvog vida podrške klijentima. Nakon usaglašavanja termina dobićete i sva ostala uputstva. Konsultacija traje 60 minuta.
Cena konsultacije je 3600,00 din
Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

Volite sebe-izlečite svoj život, program Lujze Hej-04. i 05. april 2020.

Volite sebe-izlečite svoj život, program Lujze Hej-04. i 05. april 2020.

Srce Lujzinog programa je upravo ova snažna transformaciona dvodnevna radionica VOLITE SEBE-IZLELITE SVOJ ŽIVOT.
Možda je pravo vreme da kažete dosta svemu onome što vas uznemirava, zar ne?
Možda samo želite da zavolite i prihvatite sebe na dubljem nivou svoga bića, da povećate samopouzdanje i samopoštovanje. Neki od vas prolaze kroz zdravstvene izazove, a neku su zdravi ali nesrećni. Šta god da prolazite sada u životu budite sigurni da postoji rešenje.

opširnije
Umetnička stvaraonica

Umetnička stvaraonica

Uz umetnost deca razvijaju veštine koje su korisne za učenje ali i za život generalno. Umetničke aktivnosti mogu da pomognu na različite načine – od stimulisanja čula i sticanja samopouzdanja, do razvoja socijalnih sposobnosti, kao i sposobnosti za rešavanje problema. Uz pomoć umetnosti deca uče da razmišljaju i veruju sopstvenoj mašti, ona koriste sopstvene ideje i sama rešavaju probleme.

opširnije
INDIVIDUALNE SESIJE

INDIVIDUALNE SESIJE

Ovo je jedna posvećena i odlična podrška za one kojima više odgovara rad sa terapeutom jedan na jedna, iz bilo kojih razloga.Takođe, individualnom podrškom možete imati češći kontakt sa terapeutom. Nekim ljudima je lakše da najpre ovako krenu da rade na sebi.

opširnije
Intenzivna dvodnevna radionica VOLITE SEBE – IZLEČITE SVOJ ŽIVOT

Intenzivna dvodnevna radionica VOLITE SEBE – IZLEČITE SVOJ ŽIVOT

Ovo je veoma moćna dvodnevna radionica, originalno razvijena od strane Lujze Hej.
 
Da li ste kompletno zadovoljni sobom i svojim životom, ili ste voljni za nešto više i bolje ?Jeste li makar jednom poželeli boljitak na polju karijere, zdravlja, relacija – odnosa…? Sigurna sam da vas zanima kako sve gore navedeno ostvariti na jedan jednostavan i lako primenljiv način?

opširnije
Tematske večeri ŽIVA PRIČA

Tematske večeri ŽIVA PRIČA

Ovo je kraća forma u vidu predavanja sa elementima iskustvene radionice. Traje sat do sat i po. Svako druženje je priča za sebe i uvek je neka druga tema. Veče vodi osnivač našeg centra Mirjana Stojadinović, a često u okviru ovog projekta imamo i goste predavače iz različitih oblasti kao što su psihoterapija, koučing, homeopatija, zdrava ishrana, prirodna kozmetika itd. Osnovna ideja je da možete da se upoznate sa različitim temama na jedan drugačiji način, opušteno uz šoljicu čaja ili čašicu razgovora 🙂 Svako druženje se najavljuje i do dve nedelje ranije, tako da možete poslati i svoja pitanja vezana za ponuđenu temu. Veče će biti koncipirano u skladu sa vašim potrebama. Cilj je da dobijete dogovore i proširite svoja... opširnije
Joga

Joga

Vežbajući jogu osim snažnijege imuniteta i jačeg samopouzdanja možete dobiti i produbljenije disanje, smanjenje telesne težine, veću otpornost na stres i unutrašnji mir sa osećajem ispunjenosti. Joga takođe povoljno utiče na rad unutrašnjih organa, ubrzanje metabolizma i pokretljivost i gipkost zglobova, mišića i kičmenog stuba.

opširnije
VEZE I ODNOSI

VEZE I ODNOSI

Ovo je jedna od nasjnažnijih radionica iz ciklusa tročasovnih radionica. Originalno je razvijena od strane Lujze Hej.Na ovoj radionici istražujemo odakle potiču sve veze koje danas gradimo u životu. Život čine veze i odnosi, zar ne? Svi mi smo sa svime što nas okružuje u nekom odnosu.

opširnije
Desetonedeljni studijski program MOĆ JE U VAMA

Desetonedeljni studijski program MOĆ JE U VAMA

Desetonedeljski studijski program MOĆ JE U VAMA je deo Heal Your Life programa koji je kreirala Lujza Hej. Sastoji se od deset povezanih radionica koje svakog pojedinca uvode u jedan sistematski i lagan, a u isto vreme veoma snažan proces transformacije.

opširnije
Svi tekstovi na blogu su autorski. Ako poželite da ih podelite sa svojim prijateljima, to možete učiniti deljenjem linka sa našeg sajta. Međutim, svi vi koji poželite da naše tekstove preuzimete za vaše e-magazine i portale kontaktirajte nas radi dogovora na mocjeuvama@gmail.com, jer nije dozvoljeno neovlašćeno preuzimanje tekstova.

Desetonedeljni studijski program

MOĆ JE U VAMA

program-moc

Desetonedeljski studijski program MOĆ JE U VAMA je deo Heal Your Life programa koji je kreirala Lujza Hej. Sastoji se od deset povezanih radionica koje svakog pojedinca uvode u jedan sistematski i lagan, a u isto vreme veoma snažan proces transformacije.
Ovaj program je prošireno izdanje intenzivne dvodnevne radionice VOLITE SEBE-IZLEČITE SVOJ ŽIVOT. Sadrži sve što i dvodnevni program s tim što je dopunjen novim vežbama i tehnikama kao i „domaćim zadacima“.
Rad na sebi je celoživotni proces. Vi birate način kako rastete kao čovek. Ovo može biti odlična pokretačka energija za vas koji ste tek krenuli putem samospoznaje. Svi vi koji se već duže vreme bavite sobom na ovakav način, ovo je idealna prilika da osvestite puno toga novog o sebi i životu!
Studijski program je idealna prilika da se postepeno i u kraćim segmentima upoznate sa filozofijom Lujze Hej i uz to i sa samim sobom. Program je namenjen svima koji žele duži i postepeni rad na sebi i odlično je da u suštini traje 70 dana!
MOĆ JE U VAMA je ciklus radionica koje su odvojene na po nedelju dana i u trajanju od po 3 – 4 sata!
Lagano, jednostavno, u kontinuitetu, moćno i delotvorno! Šta god da očekujete od ovog programa, dobijate više!
           Redovna cena po radionici je 2.500,00
           Cena za one koji unapred plate ceo program je 1.900,00 po radionici
Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

TEMATSKA DRUŽENJA

program-tematska

Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

VEZE I ODNOSI

 program-veze
Ovo je jedna od nasjnažnijih radionica iz ciklusa tročasovnih radionica.
Originalno je razvijena od strane Lujze Hej.
Na ovoj radionici istražujemo odakle potiču sve veze koje danas gradimo u životu.
Život čine veze i odnosi, zar ne? Svi mi smo sa svime što nas okružuje u nekom odnosu. Kako se odnosimo prema svemu što nas okružuje je jednako tome kakav odnos imamo sa sobom. Radionica Veze i odnosi je jedno interesantno i oslobađajuće istraživanje dinamike naših odnosa i odakle oni potiču. Ova radionica traje tri sata, sa jednom kraćom pauzom.
Cena ovog programa je 2800,00 din
Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

Ti zaslužuješ život bez cigareta

radionica02

  • Da li imate želju da kažete cigaretama NE!?
  • Da li ste makar jednom pokušali?
  • Da li vas zanima da li je moguće ostaviti cigarete i biti potpuno miran i potpuno u skladu sa tom odlukom?
  • Da li želite da saznate KAKO ostaviti cigarete SA LAKOĆOM?
VOLITE SEBE I OSTAVITE CIGARETEI sama sam bila pušač dugi niz godina i znam koliko mi je bilo teško svaki put kada sam samo i pomislila da se odreknem cigareta. Pokušavala sam  i sve je to meni bilo vrlo naporno i vrlo stresno. Imala sam krize, nedostajale su mi, jednostavno sam mislila da volim cigarete, da su mi one neki predah, neki gušt, zadovoljstvo i da me nekako smire kada je potrebno.
Ostavljala sam cigarete nekoliko puta i ponovo im se vraćala! Ostavljala sam ih u trudnoći i nisam izdržala do kraja. Ponovo sam počela da ih koristim. Najteže mi je bilo kada sam bila u drugom stanju i kada sam držala cigaretu u rukama, a imala bebu u stomaku!!!
I kada čovek ima veliku želju za nečim, on nađe način da to i ostvari. Kada je učenik spreman, učitelj se pojavi, zar ne? Ja sada živim bez cigareta. Da li vas zanima kako sam to postigla? Želim da sva znanja i iskustva podelim sa svima koji imaju isti izazov kao što sam i ja imala.
Znate šta je najmoćnije? Najmoćnije je to da sve što tražite naokolo, nalazi se u vama samima!!! U vama su razlozi zašto ste nekada vrlo nesvesno odlučili da trujete sebe cigaretama. Takođe, u vama su i svi odgovori koji su vam potrebni. U vama je sva moć da se toga oslobodite i nastavite da uživate u životu bez duvanskog dima. Da, da dragi prijatelji MOĆ JE U VAMA!
Program je veoma jednostavan i lako primenjiv. Najveća moć jeste u jednostavnosti. Koristim u programu znanja koja sam stekla na NLP-u, HYL – Lujze Hej,  kao i mnoga druga iskustva, kako lična, tako i u radu sa klijentima. Sastoji  se od 7 radionica koje traju po 3-4 sata! Radionice su odvojene na po jedanaest dana i to je vrlo važno kako bi mogli da zajedno ispratimo šta se u tom vremenskom periodu, između radionica, dragoceno dešava sa nama! Proces ukupno traje 77 dana. Nakon ovog procesa ništa više neće biti isto u vašem životu.
Znam da ste i vi  jednako moćni da kažete cigaretama NE, i to sa lakoćom. Verujem da vi i vaša porodica zaslužujete divan život bez duvanskog dima. Želim vam dobre odluke. Na našim radionicama, u društvu onih koji imaju jednake ciljeve je lakše doneti prave odluke. Uživajte u životu bez duvanskog dima jer vi to zaslužujete, zar ne?

Dragi polaznici, dobro došli na program

TI ZASLUŽUJEŠ ŽIVOT BEZ CIGARETA!!!

Zajedno je lakše, korisnije, trajnije i moćnije!!!

Cena po modulu je 1.900,00

Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

Intenzivna dvodnevna radionica

VOLITE SEBE – IZLEČITE SVOJ ŽIVOT

 program2
Ovo je veoma moćna dvodnevna radionica, originalno razvijena od strane Lujze Hej.
Da li ste kompletno zadovoljni sobom i svojim životom, ili ste voljni za nešto više i bolje ?
Jeste li makar jednom poželeli boljitak na polju karijere, zdravlja, relacija – odnosa…?
Sigurna sam da vas zanima kako sve gore navedeno ostvariti na jedan jednostavan i lako primenljiv način?
Ova radionica vam omogućava da na jedan jednostavan način otkrijete nešto novo o sebi. Možete osvestiti neke ograničavajuće odluke i uverenja i možete se osloboditi toga kao i nekih obrazaca i modela ponašanja koji vam ne služe sa ličnu dobrobit. Na ovoj moćnoj radionici  oslobađamo se strahova, teskobe, krivice i drugih destruktivnih stanja i emocija. Takođe, radimo na sledećim idejama:
– opraštanje sebi i drugima
– jačanje samopouzdanja
– osnaživanje vere u život i životni proces
– razumevanje odakle dolaze negativne misli   i oslobađanje uzroka
– osvešćivanje i otpuštanje uzroka oboljenja
– pronalaženje smisla i životne svrhe
– pisanje nove životne priče, novog razumevanja sebe i sveta koji vas okružuje
Na kraju, tog divnog vikenda možete doneti jako važne odluke za sebe i svoj život!!!
Znam, da ako je neko jednom nešto mogao uraditi da to onda može svako. Verujem da svako od nas, ko god bio, koje god nacionalnosti, koje god rase, ne vezano za pol i versku opredeljenost,  i sve jedno iz kakve porodice dolazi i kako je odrastao, ima dovoljno snage i moći da sada okrene jednu novu stranicu svog života. Krenite napred korak po korak ka svom novom i ispunjenom životu, životu punom ljubavi, vere, nade i prosperiteta, jer to je ono što vas čini srećnim, zar ne? Mi jesmo odlično društvo na tom vašem putu. Vidimo se na radionici, i želim vam svako dobro!
Puna cena dvodnevne radionice iznosi 180 evra i možete platiti u ratama.
Cena ove radionice za one koji radionicu plate u celosti do početka radionice iznosi 150 evra.
First minute cena je 120 evra
Prijava: Za početak, pošaljite ime, prezime i datum rođenja kao i informaciju za koju ste radionicu zainteresovani na naš mail ili se javite na broj telefona 060 315 05 33.
Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

INDIVIDUALNA PODRŠKA

program-individualno

INDIVIDUALNA PODRŠKA I ON-LINE RAZGOVOR
Osim rada u grupi Mirjana praktikuje i individualni rad sa klijentima. Ovo je jedna posvećena i odlična podrška na vašem razvojnom putu. Cilj ovakvih susreta je osvešćivanje i transformacija kao i prepoznavanje šta je to što vas u ovom trenutku zaustavlja da se potpuno predate, ostvarite i radujete životu. Šta vas sprečava da ostvarujete svoje ciljeve? Mirjanin moto je da ste vi ta snaga i jedini autoritet u svom svetu i kao takvi imate moć izbora. Zato birajte za sebe ono što osećate da je važno u ovom trenutku. Individualni susret traje 60 minuta.
Individualni razgovor može biti i ON-LINE preko Skajp-a. Nova tehnologija je donela i nove mogućnosti. Na našem sajtu postoji mail za zakazivanje i ovakvog vida podrške klijentima. Nakon usaglašavanja termina dobićete i sva ostala uputstva. Konsultacija traje 60 minuta.
Cena konsultacije je 3600,00 din
Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95

Prijavite se na program

Prijava
Sending

Moj život je divan jer ja tako hoću.

Zaslužujem savršeno zdravlje. Svaka ćelija mog organizma je puna energije i vitalnosti.

Sledim svoju unutrašnju mudrost jer u meni su svi odgovori. Verujem sebi i svojoj intuiciji.

Ljubav je najmoćnija isceljujuća snaga koja postoji. JA sam ta SNAGA i jedini autoritet u svom svetu.

Prihvatam sa lakoćom ljubav i slobodu jar mi je na to rođenjem dato pravo.Samostalno donosim odluke.

Sva prošla iskustva su moja nadahnuća. Sve je dobro.

Svi putevi kojima se krećem vode me u odličnom pravcu. Sada biram pravac promene.

Na ljubav dobijam ljubav i sada tu ljubav spremno prihvatam.

Bezbedno je pokazati svoja osećanja. Volim da volim.

Sada biram radost i slobodu življenja. Moj život je radost.

Ja sam sada spremna da oprostim. Znam da praštanje donosi mir.

Zaslužujem divnu porodicu i divne relacije, jer ja sam divna/an.

Oslobađam se krivice i sada biram život u ljubavi i blagostanju.

Ja sam magnet za novac.

Život me voli i podržava. Bezbedan/na sam.

Share This