Dragi prijatelji,

ovo je potpuno nov projekat pod nazivom ŽIVA PRIČA koji pokreće Mirjana Stojadinović u okviru centra za lični razvoj Moć je u vama.

Osnovna ideja projekta je da se podsetimo da je upravo ŽIVA PRIČA najbolji mogući način da doživimo sva svoja čula, da osetimo svoje emocije, da se pokrenemo i motivišemo, da se menjamo. U poslednje vreme su se naši životi preneli u virtuelni svet. Previše smo on line, i stalno nam je fokus na računare, tablete… telefone, dakle spolja. Kvalitet našeg života se ogleda u ŽIVIM socijalnim relacijama i zato hajde da radimo na ovom kvalitetu.

Takođe, kvalitet vašeg ličnog razvoja je usmeren isključivo u živom kontaktu. Svaki problem, svaka rana koja vas boli, čak i svaka sitna nesuglasica je nastala u kontaktu, u nekom odnosu. U koliko želite da potražite rešenje, da zacelite ranu i rešite ili sprečite slične konflikte ubuduće, to takođe možete isključivo u odnosu. Taj odnos možete kreirati sa terapeutom individualno i u grupi na jednom od naših susreta u okviru projekta Živa priča.

 

Znamo da su popularni on-line razgovori pa čak i čitave radionice. Verujemo da tamo možete dobiti puno informacija iz oblasti ličnog razvoja, možete se motivisati, ali da korenito menjate neke stvari i da ozbiljno i temeljno radite na sebi, to zasigurno ne možete postići gledanjem u ekran. Zapravo vaš ekran vam ne može dati povratnu informaciju, i ne može vas podržati da ugledate onaj deo sebe kome se opirete.  Iskustveni proces koji možete doživeti u živom kontaktu ništa ne može zameniti.

Naš stav je da kontakt u kome želite da razrešite ono šta vas muči ne može biti kontakt sa ekranom već je rešenje živi kontakt i živa reč. I zato nam je želja da vratimo ljude jedne drugima, da vratimo ljude sebi.

I to postižemo ŽIVOM PRIČOM

Živa priča je sastavljena od niza radionica koje će se održavati svake nedelje od 11 do 14h. Grupe su manje i zato se prijavite na vreme. Svaka radionica je priča za sebe, bez ikakve posebno najavljene teme već se prepuštamo trenutku, da upravo sada i ovde temu nametnu polaznici koji dolaze sa svojim pričama i izazovima. Pokazalo se da ništa nije slučajno i da sve što se otvori u tom trenutku bude značajno za svaku prisutnu osobu.

Radionice vodi Mirjana Stojadinović, savetnik za lični razvoj i edukant na Geštalt psihoterapiji.

radionice su uzbudljive, zanimljive i veoma korisne za svakog polaznika.

Za sve vas koji zaista želite da radite na sebi prijavite se i budite deo jedne prijatne atmosfere koja obećava rast i razvoj svakog pojedinca.

Prijave na 060 315 05 33

mail: mocjeuvama@gmail.com


Nema pronađenih rezultata

Stranica koju ste tražili nije pronađena. Pokušajte da suzite pretragu, ili koristite navigaciju iznad kako biste pronašli objavu.