Opraštanje je jedna duboka i široka tema na kojoj se radi. To je proces koji može da traje. Potrebno je vreme i pravi način da skinete slojeve svog zameranja sa vaše duše. Često niste svesni da postoji još nešto što niste oprostili. Vaši životi su uvek pokazatelji da li i na čemu je dobro da poradite.

Ovo je jedna važna i snažna radionica koja može jako da vas iznenadi i pokaže vam pravi put. Sve se uvek dešava sa razlogom, tako da se i na jednoj ovakvoj radionici sretnu upravo oni koji treba da se sretnu. Uvek se u životu srećete sa nekim delovima sebe kroz druge ljude. To je jedan od razloga važnosti i snage grupnog rada i radionica.

Da li ste zaista oprostili? – tročasovna radionica koja sadrži vežbe i filozofiju Lujze Hej. Namenjena je apsolutno svakome ko želi da radi na sebi. Svi vi koji ste već puno toga uradili, uvek možete otići dalje i spoznati još puno toga dobrog i divnog o sebi. Za sve vas koji se prvi put srećete sa ovakvom radionicom, dobrodošli!

Radionica se održava u Nišu, na trošarini ul. Višegradska br. 15,  22.oktobra 18-21h

Za radionicu vam je potrebna sveska, olovka i otvoreno srce 🙂

Investicija je 3600,00. Međutim, za sve vas koji se prijavite i uplatite radionicu do 13. avgusta cena je sa popustom 2900,00

Prijava:pošaljite ime,prezime i datum rođenja na mocjeuvama@gmail.com ili se javite na telefon 060 315 05 33

Podaci za plaćanje-Svrha: Tročasovna radionica-Niš

Primalac: Centar za edukaciju Moć je u vama, Ul. Vinogradska 6a-Surčin,Beograd

Tekući račun: 160-400151-95 Banca Intesa

 

Pročitajte jedan od najčitanijih tekstova:

Članak: „Da li su ulice života zaista dvosmerne?“

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!