Tematsko veče je najkraći koncept gde se predstavi Lujzina metoda. Traje najviše 1 sat i 30 minuta. Uvek govorimo o osnovnim principima Lujze Hej i njenoj metodi. Mnogi već znaju da je ona jedan od najpriznatijih life coach-a na planeti. Milionima u svetu su njen rad kao i njene knjige pomogli u ličnom razvoju i isceljenju.

Ovo tematsko veče je posvećeno Lujzinoj omiljenoj i širokoj temi „Kako da izlečite svoj život„. Govoriće se o tome koji su to osnovni i prvi koraci da krenete, vi koji ste se tek pokrenuli, kao i za vas koji već duže vreme radite na sebi ovo može biti odlična nadogradnja. Veče je uvek bogato pozitivnom energijom i osmišljeno je da i iskustveno prođete kroz neke vežbe kako bi i praktično osetili snagu i lakoću Lujzine metode.

Kroz ovo veče vas vodi Mirjana Stojadinović. Ona je licencirani HYL trener i autor knjige Neka je komšijina krava živa i zdrava.

kravica

Mesto održavanja: Niš-Regionalni centar za profesionalni razvoj, ul. Pariske Komune bb

19. septembar 19h – 20 i 30h

Prijavite se tako što ćete poslati ime, prezime i datum rođenja na mocjeuvama@gmail.com ili na tel. 060 315 05 33

Investicija za ovo veče je:

– oni koji se nakon tog datuma prijave za njih je cena 800,00 ako bude bilo mesta.

Podaci za plaćanje:

Primalac: Centar za edukaciju Moć je u vama, Beograd

tekući račun: 160-400151-95 Banca Intesa

„Sjajna ekipa u Nišu. Moja velika radost je što su dolazili i parovi, i mame i ćere i snaje i svekrve 🙂 Jedno sadržajno i divno veče u Nišu. Lako je biti odličan pred onima koji su i sami odlični. Evo i nekoliko slika za vas:

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!