Akcija!

Tapkanje kao rešenje – Nik Ortner

1.210,00 din 960,00 din

Nik Ortner, osnivač Tapping World Samita i stvaralac i izvršni producent dokumentarnog hit filma Tapkanje kao rešenje, nalazi se na čelu novog isceljujućeg pokreta. On u svojoj knjizi, Tapkanje kao rešenje, čitaocima pruža sve ono što je potrebno kako bi uspešno započeli primenu moćne veštine tapkanja – ili Tehnike emocionalne slobode (EFT).

TAPKANJE KAO REŠENJE
/Revolucionarni sistem za život bez stresa/
Njujork tajms BESTSELER

Šifra proizvoda: 6

Opis

Prelistajte odlomak iz knjige

Tapkanje predstavlja snažno oruđe za poboljšanje vašeg života na više nivoa: mentalnom, emocionalnom i fizičkom. Dokazano je da brzo i efikasno odgovara na brojne probleme – od anksioznosti, hroničnog bola, bolesti zavisnosti i straha, do regulisanja telesne težine, sticanja finansijskog obilja, otklanjanja stresa i još mnogo toga.
Zasnovano na principima drevne akupresure i moderne psihologije, tapkanje se koncentriše na određene energetske meridijane fokusirajući se na negativne emocije ili fizičke senzacije. U kombinaciji sa verbalnim usredsređivanjem na problem, tapkanje pomaže u smirivanju nervnog sistema da povrati energetsku ravnotežu u telu i reprogramira mozak da odgovori na zdrav način. U knjizi Tapkanje kao rešenje, Ortner opisuje ne samo istoriju i veštinu tapkanja, već i njenu praktičnu primenu. On prikazuje veštinu koja je jednostavna za primenu, dijagrame, kao i radne listove koji će podučavati čitaoce kako da, korak po korak, tapkaju po različitim pitanjima. Sa poglavljima koja obuhvataju sve od ublažavanja bola, podsticanja gubitak telesne težine do negovanja boljih odnosa, Ortner svojim čitaocima otvara oči koliko samo može biti moćna ova tehnika. Tokom cele knjige čitaoci će se sretati sa realnim životnim pričama o izlečenju, od olakšavanja bola od fibromialgije do prevazilaženja straha od letenja.
Jednostavne strategije koje Nik Ortner izlaže pomoći će čitaocima da se oslobode svojih strahova i ograničavajućih ubeđenja koja ih sputavaju da stvore život kakav žele.

Obim: 272.str.
Format: 22×16,5cm