Akcija!

Pitajte Dr. Vejla – Endru Vejl

693,00 din 550,00 din

OVDE prelistajte odlomak iz knjige

Dr Endru Vejl je autor nekoliko bestselera u kojima ukazuje na sposobnost organizma da se sam izbori sa bolestima. Koristeći svoje veliko znanje i iskustvo kako iz savremene tako i iz tradicionalne medicine, kao i poznavanje biljaka i njihovo delovanje, na radost miliona ljudi širom sveta postavio je svoj sajt koji je ubrzo postao najcenjeniji i najposećeniji Internet sajt o zdravlju.

Pitanja koja su najčesće postavljana dr Vejlu kao i odgovori na njih sadržani su u knjizi PITAJTE Dr VEJLA.

Šifra proizvoda: 13

Opis

U knjizi su obradjene brojne teme: zdrav način života, zdravlje žene, lečenje najčešćih bolesti, korišćenje lekova iz prirode, važnost minerala i vitamina…
Daje nam mnoge korisne informacije o lečenju: karcinoma, depresije, alkoholizma, pušenja, hrkanja, lupusa, hemoroida i dr. Kao i savete šta raditi u menopauzi; kako ublažiti bolne menstruacije i još mnogo toga.
Ovo štivo podjednako je zanimljivo i onima koji su zainteresovani da otkriju načine oporavka od bolesti od kojih pate, kao i čitaocima koji žele da očuvaju i unaprede svoje zdravlje. Lako pisani, razumljivi stručni saveti dr Vejla pomoći će i jednima i drugima ka zdravijem, potpunijem i kvalitetnijem životu.
Možda odgovor na neko vaše pitanje leži baš u ovoj knjizi. Zato „PITAJTE Dr VEJLA“