Akcija!

Neka je komšijina krava živa i zdrava

880,00 din 800,00 din

Mirjana Stojadinović

Možda je pravo vreme da počnete da se družite sa sobom na jedan potpuno drugačiji način. Ovo je jedna snažna priča koja vas može jako pokrenuti, motivisati i nadasve iznenaditi. Govori o životu, našem načinu razmišljanja i modelima ponašanja. Jeste li se zapitali ikada zašto živimo tako kako živimo? Koji je razlog da vam se nešto neda? Da li vam se ponavljaju životne situacije? Da li živite svoje snove? Da li živite ili životarite?
Šifra proizvoda: 01

Opis

Odgovori na veoma važna životna pitanja dođu onda kada ste spremni za to. Možda je sada  pravi trenutak da okrenete novi list u životu, šta god to za vas značilo. Mirjana na jedan poseban način i kroz svoje iskustvo dotiče vaše srce i podstiče vašu dušu na razvoj o kome možda do sada niste ni sanjali. Njeno iskustvo i rezultati na polju ličnog razvoja i samoisceljenja mogu biti primer svima, kao i poruka koja glasi: „Da, ti to možeš!“
Mirjanina inspiracija je Lujza Hej, i zato je pre dve godina postala licencirani HYL trener. Njeno iskustvo u radu sa Lujzinim programom je svedočanstvo da postoji nešto što deluje. Radeći radionice po programu Lujze Hej, upoznala je i pokrenula mnoge ljude u pravcu boljitka i ljubavi! Ova interesantna i snažna žena je danas mnogima inspiracija i podrška!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Neka je komšijina krava živa i zdrava“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.