Po PRVI put u Jagodini održaće se uvodno predavanje i radionicu po filozofiji Lujze Hej, njenom HYL programu i radionicama, i kako je sve to pomoglo licenciranom HYL treneru Mirjani Stojadinović da prevaziđe mnoge životne izazove i reši mnoge životne zadatke. Mirjana je deo svog turbulentog životnog puta opisala u svojoj, mnogi kažu, snažnoj knjizi Neka jer komšijina krava živa i zdrava.

Da li ste vi neko ko nešto traži?
Možda želite da poboljšate odnose sa drugim ljudima?
Ili, možda trenutno imate neki zdravstveni izazov?
Na ova i na još mnogo drugih pitanja iz oblasti kao što su samorazvoj, samoisceljenje, skladan porodičan odnos, brak i uspon u karijeri, možda možete, upravo ove večeri dobiti mnoge odgovore.

Organizujemo u galeriji Darina u ul. Kneza Lazara br. 98 sledeći program:
– 17h-17 i 50h besplatno uvodno predavanje o HYL programu Lujze Hej
– 18h-21h radionica VEZE i ODNOSI po programu Lujze Hej

Uvodno predavanje je besplatno, a za radionicu je povlašćena cena za sve one koji se prijave najkasnije do 15.11.2015. i iznosi 2900,00. Svi ostali plaćaju punu cenu radionice 3600,00
Prijavite se na mail mocjeuvama@gmail.com, tako što ćete poslati ime, prezime i datum rođenja, kao i za koji se program prijavljujete, tačnije u kom gradu želite da posetite radionicu.

Predavanje vodi Mirjana Stojadinović HYL trener iz prve trenerske grupe u ovom delu Evrope. Mirjana je i autor veoma čitane knjige koja je za kratko vreme doživela drugo izdanje pod nazivom Neka je komšijina krava živa i zdrava.

Pročitajte jedan od intervjua sa Mirjanom – Iscelila sam sebe kada sam oprostila

Na događajima koje organizujemo uvek imate priliku da kupite i Mirjaninu knjigu i sve ostale knjige Lujze Hej po povoljnijim cenama od knjižara.

Mirjanin moto je: „Moj život je divan jer ja tako hoću.“
Na naslovnoj strani njene knjige piše: „Čuda se ne događaju, čuda se stvaraju!“

Ovako je bilo na nekim predavanjima i radionicama u raznim gradovima:

 

 

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!