Snažna transformaciona dvodnevna radionica

VOLITE SEBE-IZLEČITE SVOJ ŽIVOT.

Možda je pravo vreme da kažete dosta svemu onome što vas uznemirava.

Možda samo želite da zavolite i prihvatite sebe na dubljem nivou svoga bića, da povećate samopouzdanje i samopoštovanje. Ili vas jednostavno intuicija vodi na ovu radionicu. Neki od vas prolaze kroz zdravstvene izazove, a neku su zdravi ali nesrećni. Šta god da prolazite sada u životu budite sigurni da postoji rešenje.

 

Postoji ono bolje, samopouzdanije, srećnije i zdravije JA i ono je u vama. KAKO doći do njega?

 

Ova snažna transformaciona dvodnevna radionica je srce Lujzinog programa i može biti pravi putokaz za vas u ovom trenutku.

VOLITE SEBE-IZLEČITE SVOJ ŽIVOT 

je program koji je mnogim ljudima širom sveta bio jaka pokretačka snaga.

Na ovoj moćnoj radionici  oslobađamo se strahova, teskobe, krivice i drugih destruktivnih stanja i emocija. Takođe, radimo na sledećim idejama:

širenje svesnosti o svojim unutrašnjim procesima
– jačanje samopouzdanja
– opraštanje sebi i drugima
– osnaživanje vere u život i životni proces
– razumevanje odakle dolaze negativne misli  i oslobađanje uzroka
– osvešćivanje uzroka oboljenja
– pronalaženje smisla i životne svrhe
– pisanje nove životne priče, novog razumevanja sebe i sveta koji vas okružuje

07. i 08. septembar 2019. god. Centar za lični razvoj MOĆ JE U VAMA u Beogradu, 

subota 10-18 i nedelja 10-17

Radionicu vodi licencirani HYL(program Lujze Hej) trener iz Beograda Mirjana Stojadinović.  Mirjana je NLP master i autor knjige Neka je komšijina krava živa i zdrava. Na edukaciji je za Geštalt psihoterapeuta. Njena snaga je iskustvo koje govori glasnije nego bilo kakva teorija. Od teških iskustava kroz odrastanje, odbacivanja i povređivanja do samoisceljenja, samopoštovanja i ljubavi prema sebi prošla je, najblaže rečeno, čudesan i nesvakidašnji put koji svedoči mnogima da su čuda moguća. Njeno uverenje je da se čuda ne događaju, čuda se stvaraju.

 

Hajde da zajedno stvaramo kvalitetniji i smisleniji život pun ljubavi, nade i samoostvarenja u svim životnim oblastima.

 

Samo 10 polaznika.

 

Prijavite se na vreme i ostvarite razne povoljnosti. First minute prijave do 31.07. imaju povlašćenu cenu. Prve tri prijave dobijaju na poklon plus 2 individualne sesije sa trenerom.

Prijavi se na:

mail – mocjeuvama@gmail.com

viber – +381 60 315 05 33

 

 

Svi tekstovi na blogu su autorski. Ako poželite da ih podelite sa svojim prijateljima, to možete učiniti deljenjem linka sa našeg sajta. Međutim, svi vi koji poželite da naše tekstove preuzimete za vaše e-magazine i portale kontaktirajte nas radi dogovora na mocjeuvama@gmail.com, jer nije dozvoljeno neovlašćeno preuzimanje tekstova.

Share This