Možda je pravo vreme da nešto menjate u svom životu kako biste živeli ispunjeniji i srećniji život. Važno je reći dosta svemu onome što vas uznemirava, zar ne? Možda samo želite da zavolite i prihvatite sebe na dubljem nivou svoga bića, da povećate samopouzdanje i samopoštovanje. Neki od vas prolaze kroz zdravstvene izazove, a neku su zdravi ali nesrećni. Šta god da prolazite sada u životu budite sigurni da postoji rešenje. Postoji ono bolje, samopouzdanije, srećnije i zdravije JA i ono je u vama. KAKO doći do njega?

small_luiza

Ova snažna transformaciona radionica je srce Lujzinog programa. VOLITE SEBE-IZLEČITE SVOJ ŽIVOT

je program koji je mnogim ljudima širom sveta bio jaka pokretačka snaga.

Pocetna-Mirjana-Stojadinovic

Radionicu vodi licencirani HYL trener iz Beograda Mirjana Stojadinović.  Mirjana je NLP master  i autor knjige Neka je komšijina krava živa i zdrava. Njena snaga je iskustvo koje govori glasnije nego bilo kakva teorija. Od teških iskustava kroz odrastanje, odbacivanja i povređivanja do samoisceljenja, samopoštovanja i ljubavi prema sebi prošla je, najblaže rečeno, čudesan i nesvakidašnji put koji svedoči mnogima da su čuda moguća. Njeno uverenje je da se čuda ne događaju, čuda se stvaraju.

Radionica traje dva puna dana sa pauzama prilagođenim polaznicima. Ovo je program namenjen onima koji su spremni i otvoreni da zaista rade na sebi. Bogata je vežbama i tehnikama koje su jednostavne, a u isto vreme duboke. Spoznaje na ovakvoj radionici mogu da vam potpuno okrenu život u nekom novom pravcu.

Dobro došli dragi polaznici!

Pre vaše prijave razmislite o sledećem:

 • Da li ste spremni da nešto menjate kako biste živeli ispunjeniji život?
 • Jeste li spremni da prihvatate i zavolite sebe?
 • Da li ste voljni da saznate KAKO to uraditi?

baštica

 

Na mnoga pitanja imate priliku da dobijete odgovor u predivnom prirodnom okruženju u Vrnjačkoj Banji. Ovoga puta radionicu organizujemo u hotelu Aleksandar koji se nalazi u samom centru Vrnjačke Banje, u podnožju crkvenog brda, na samo 40m od centralnog gradskog parka i glavne promenade. Okružen je prelepim parkom sa jedne i nizom starih vila, popularno nazvanih „Vrnjački Monmartr“ sa druge strane.

 

OUTDOOR-SWIMMING-POOL-DSCF2178-Pano

Hotel pripada kategoriji od 4 zvezdice.

****

Ispred samog hotela se nalazi otvoren bazen gde gosti mogu uživati tokom letnjih meseci. Mirnoća i spokoj prožima svaki kutak hotela, pa odmor, oporavak i utočište  od  gradske vreve, možete  sigurno pronaći bilo da vreme provodite u sobi,  restoranu ili  bašti hotela.

U Aleksandar SPA centru gosti se mogu opuštatati u hidromasažnom bazenu,jacuzziju,ruskoj,finskoj sauni,tepidarijumima i koristiti neke od masaža ili tretmana lica.

 

jakuzi

 

Imate jedinstvenu priliku za jedan bogat i sadržajan rad na sebi, a u isto vreme odvajanje od svakodnevice odmorom i opuštajućim sadržajem.

Vikend koji će imati posebno mesto u vašem srcu.

Doživljaj koji se pamti.

 

 

 

Program je namenjen za samo 12 novih polaznika.

Dosta je bilo izgovora. Napravite iskorak u svom životu i prijavite se na vreme na mail  mocjeuvama@gmail.com tako što pošaljete ime, prezime i datum rođenja.

Blagovremenom prijavom ostvarujete popust.

Na sva vaša pitanja sa radošću odgovaramo.

Investicija za radionicu:

 • Najpovoljnija opcija je 120 evra za one koji se među prvima prijave i isplate radionicu do 05.septembra
 • U koliko želite da isplatite radionicu do 13.oktobra cena je 150 evra
 • Postoji mogućnost plaćanja radionice na više rata, a najviše 6 rata. Cena za ovu opciju je 180 evra
 • Cena radionice za sve one koji imaju karticu našeg centra „MOĆ JE U VAMA“ (već su posetili dvodnevni program) imaju  popust od 50% za koju god se opciju plaćanja odluče.
 • Članovi porodice imaju dodatne popuste. Pošaljite upit i dobićete konačnu ponudu.

Investicija za hotel:

Drago nam je da smo uspeli da dobijemo sjajnu ponudu hotela za naše polaznike, kao što možete videti uporedivši njihove standardne cene sa sajta hotela sa ovom ponudom. Dobili smo sledeće:

 • Noćenje sa doručkom iznosi 30 evra po noći i po osobi (dvokrevetna soba) ili 39 evra (jednokrevetna soba). Ostajemo dve noći, petak i subota. U koliko neko želi duže da ostane ili da povede svoju porodicu koja nije u obavezi da prisustvuje radionici, javiti što pre radi rezervacije smeštaja.
 • Boravišna taksa i osiguranje iznosi 130,00 po noći i po osobi
 • Postoji mogućnost doplate za pansionski ručak po obroku i po osobi 5 evra.

U cenu je uračunato:

 • Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom ili polu-pansiona(HB) za izabrani tip smeštajne jedinice po osobi po noći (doručak – na bazi švedskog stola),ručak  će se služiti na bazi set menija.
 • Izbor pijaćih termomineralnih voda sa četiri Banjska izvora uz doručak.
 • Svi gosti će biti posluženi koktelom dobrodošlice(šampanjac ili đus).
 • Korišćenje usluga Spa & Wellness centra  – jedan ulaz dnevno  (hidromasažni bazen za šest osoba, jacuzzi za dve osobe, ruska banja, finska sauna, dva tepidarijuma, relax zona)u predhodno zakazanom terminu na recepciji hotela.
 • Korišćenje otvorenog bazena koji  se nalazi ispred hotela.                                                                                                               Podrazumeva se Wi-Fi i parking prostor.

Struktura i opis smeštajnih jedinica:

 • Jednokrevetna soba: ležaj za jednu osobu, radni sto, TV sa kablovskim progamom ,  kupatilo (tuš, fen, bade mantil), balkon-terasa, telefon, mini bar, Wi-Fi, klima
 • Dvokrevetna soba: francuski ili dva odvojena ležaja, radni sto, LCD TV sa kablovskim programom,  kupatilo (tuš, fen, bade mantil), telefon, mini bar, Wi-Fi, klima

Restorani i barovi u sklopu hotela:

Slobodno vreme možete provesti u jednom od restorana ili barova hotela. Ponudu odlikuju specijaliteti srpske domaće kuhinje bogatih ukusa sačinjenih od zdravih namirnica uzgajanih na plodnim ravnicama i u domaćinstvima vrsnih proizvodjača Vrnjačke Banje. Ni na jednom mestu u Vrnjačkoj Banji, neće vam tako prijati kajmak, pršuta, kiseli kupus, pečene paprike, sarma pripremljena u zemljanom loncu, jagnjetina na ražnju, pindžur, bundevara, pita krostata, slagana bečka pita sa jabukama,  kao što prija u Hotelu Aleksandar na ručku ili večeri posle dugih šetnji promenadom

 • A la carte restoran
 • Kafe-poslastičarnica
 • Kamin salon
 • Piano & lobby bar
 • TV sala
 • Letnja bašta

Način plaćanja za smeštaj:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan plaćanja: gotovinom na recepciji hotela, kreditnim karticama na recepciji hotela( Master, Maestro, Visa, Visa Elektron, Dina Card, Dinners Club International), čekovima građana, uplatom na tekući račun.
 • Obavezna avansna uplata od 50%, nakon prijave za ovaj program, centru za edukaciju Moć je u vama, a ostatak na recepciji hotela prilikom odjave.
 • U slučaju otkazivanja dolaska iznos avansa se ne refundira.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nam pišete. Ako vam je lakše možete dobiti odgovore na pitanja i pozivanjem na telefon 060 315 05 33. Važno je da imate želju da posetite jedan ovakav program i darujete sebi ovaj predivan vikend, a sve ostalo se možemo dogovoriti.

Srdačno vas pozdravljamo i radujemo se vašem dolasku 🙂 

 

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!