INDIVIDUALNI SUSRETI I ON-LINE RAZGOVORI

INDIVIDUALNE SESIJE

Ovo je jedna posvećena i odlična podrška za one kojima više odgovara rad sa terapeutom jedan na jedna, iz bilo kojih razloga.Takođe, individualnom podrškom možete imati češći kontakt sa terapeutom. Nekim ljudima je lakše da najpre ovako krenu da rade na sebi.

Cilj ovakvih susreta je osvešćivanje i prepoznavanje kao i transformacija onoga što vas u ovom trenutku zaustavlja da se potpuno prepustite, ostvarite i radujete životu. Možda samo želite da se ispričate s nekim ko nije deo vaše svakodnevice, a pravim pitanjem i sugestijom vam može pomoći da prevaziđete trenutni izazov. Mirjanin moto je da ste vi ta snaga i jedini autoritet u svom svetu i kao takvi imate moć izbora. Zato birajte za sebe ono što osećate da je važno u ovom trenutku sledeći svoje srce.

Individualni susret traje 60 minuta.
Prvi susret je sa 50% popusta i služi za upoznavanje i kako biste zajedno sa terapeutom procenili da li i u kojoj formi nastavljate rad.

ON-LINE RAZGOVOR

Individualni razgovor može biti i ON-LINE preko Skajp-a. Nova tehnologija je donela i nove mogućnosti. Na našem sajtu postoji mail za zakazivanje i ovakvog vida podrške klijentima. Nakon usaglašavanja termina dobićete i sva ostala uputstva. Konsultacija traje 60 minuta.
Prva konsultacija je sa 50% popusta i služi za upoznavanje i kako biste zajedno sa terapeutom procenili da li i u kojoj formi nastavljate rad.

 

 MESEČNA INDIVIDUALNA PODRŠKA

Postoji opcija mesečne podrške, u okviru čega imate 4 razgovora(jednom nedeljno) u unapred dogovorenom terminu.(Npr. svakog ponedljka od 18h). Razgovori su preko skajpa i traju po 60 minuta.

 

Sada biraj kvalitetnu podršku za sebe i prijavi se!
060 315 05 33
mail: mocjeuvama@gmail.com

Share This

Share This

Share this post with your friends!