Svi mi  vrlo često postavljamo sebi pitanja o životnim istinama, pisanim i nepisanim životnim pravilima, o samom životu. Ovaj blog je ispunjen univerzalnim životnim mudrostima i mojim istinama, a namenjen je svima koji sa stavom zastupaju svoje istine, a poštuju tuđe mišljenja.

Razumevanje razlika je siguran korak u dobre odnose sa sobom i svetom oko sebe. 

Ljubav je sklad, a ne borba.

Ljubav je sklad, a ne borba.

Kakve odnose birate I gradite sa svojim okruženjem su slika I prilika vašeg odnosa sa samim sobom. Sve vaše okolnosti su proizvod onoga što se događa u vama. Jeste li u skladu sa svojom unutrašnjom mudrošću? Da li živite život po svojoj meri, ili imate potrebu da stalno udovoljavate drugima? Da li živite svoje snove ili tuđe ambicije?

opširnije
Kako otkriti pravi put u životu?

Kako otkriti pravi put u životu?

Jeste li razmišljali o tome šta zapravo želite ličnim razvojem? Nešto bolje? Šta je to bolje? U čemu? Kako se zove to bolje? Čime ste nezadovoljni? Zašto ste nezadovoljni? Odakle potiče to nezadovoljstvo? Da li znate, dragi prijatelji, šta je to što tražite?

opširnije
Blogerski leksikon

Blogerski leksikon

Ovo je jedna interesantna igra koju imaju običaj da igraju blogeri. On nedavno sam član te grupe na fejsu i sa zadovoljstvom prihvatam igricu. U igru me je uključila Maja Cvetković sa pitanjima:

opširnije
Pazi koga slušaš?

Pazi koga slušaš?

“…Da li ste ikada dozvolili da vas u nečemu pokoleba tuđa istina i tuđe “poznavanje materije”. Testovi su svuda oko nas u životu. Ili imaš stav ili ga nemaš. Ili veruješ sebi i u svoje snove ili ćeš slepo verovati svima okolo…”

opširnije
Da li su ulice života zaista dvosmerne?

Da li su ulice života zaista dvosmerne?

Koliko se često pitate da li se dobro dobrim vraća? Da li vam se ikada dogodilo da ste za nekoga učinili svako dobro,  a da vam ta ista osoba nije uzvratila istom merom, a mogla je? Da li ste se makar jednom osetili iznevereno od onih od kojih ste se to najmanje nadali? Ako se dobro dobrim vraća, šta se to zapravo dogodilo sa svim tim ljudima?

opširnije
Svi tekstovi na blogu su autorski. Ako poželite da ih podelite sa svojim prijateljima, to možete učiniti deljenjem linka sa našeg sajta. Međutim, svi vi koji poželite da naše tekstove preuzimete za vaše e-magazine i portale kontaktirajte nas radi dogovora na mocjeuvama@gmail.com, jer nije dozvoljeno neovlašćeno preuzimanje tekstova.

Share This