U predivnom zdanju Narodne biblioteke „Veljko Petrović“ u sredu 9. septembra sa početkom u 19h održaće se promocija knjige Neka je komšijina krava živa i zdrava autora Mirjane Stojadinović. Knjiga je iz oblasti Popularna psihologija i namenjena svima koji bi nešto menjali u životua na bilo kom polju, a možda u ovom trenutku ne znaju kako ili nemaju volju za promene. Ovo je jedna motivaciona priča koja nosi više važnih i snažnih poruka. Knjiga je ugledala svetlost dana ovog proleća i već se sprema drugo izdanje. Odaberite da provedete jedno divno i nadahnjujuće veče sa pozitivnim ljudima.

O knjizi govore Koviljka Dobrić direktor biblioteke, Gordana Pavkov motivacioni govornik i HYL trener i autor Mirjana Stojadinović. O autoru i samoj knjizi više informacija imate na ovom sajtu.

Mirjana Stojadinović

Neka je komšijina krava živa i zdrava

„Bilo je predivno. Atmosfera dobre pozitivne energije je činila da se svi osećamo lepo. Zahvaljujem Narodnoj biblioteci i direktoru gospođi Koviljki Dobrić na gostoprimstvu. Hvala od srca mojoj dragoj Goci i njenom Zoranu koji su inicirali ovo divno iskustvo. Hvala od srca mom voljenom mužu i našoj dečici jer su i ovoga puta bili sa mnom.“ Pogledajte i nekoliko slika:

CAM02762 CAM02772 CAM02774 CAM02764 CAM02770 CAM02780

Share This

Share This

Share this post with your friends!