Dragi prijatelji,

ovo je potpuno nov projekat pod nazivom ŽIVA PRIČA koji Centar za lični razvoj i liderstvo MOĆ JE U VAMA pokreće u saradnji sa portalom ANTISTRES VODIČ.

 

Osnovna ideja projekta je da se podsetimo da je upravo ŽIVA PRIČA najbolji mogući način da doživimo sva svoja čula, da osetimo svoje emocije, da se pokrenemo i motivišemo. U poslednje vreme su se naši životi preneli u virtuelni svet. Previše smo on line, i stalno nam je fokus na računare, tablete… telefone, dakle spolja. Kvalitet našeg života se ogleda u ŽIVIM socijalnim relacijama i zato hajde da radimo na ovom kvalitetu.

 

Projekat se sastoji od niza tematskih večeri, gde uz ŽIVU PRIČU sjajnih govornika možemo da odaberemo da rastemo, stvaramo i volimo.

Počinjemo u 19h. U prvom delu govorimo na temu OKRENI NOVI LIST, opet svako iz svog ugla. Nakon kraće pauze imate priliku da postavljate pitanja u usmenoj i pismenoj formi, kako god vam odgovara. Naši voditelji i gosti govornici su vam na raspolaganju i preko dva do tri sata.

Prvo tematsko veče organizujemo na svetski dan knjige 23. aprila u klubu TEATRA 78, ul. Resavka 78. Uz prijatnu ZIVU PRIČU možete poželeti da popijete nešto, pa se Teatar 78 potrudio i za to.

Program su kreirale i vode:

  • Mirjana Stojadinović, trener lilčnog razvoja, osnivač Centra MOĆ JE U VAMA, i autor knjige Neka je komšijina krava živa i zdrava iz oblasti Savremene psihologije
  • Jasmina Stefanović, novinar i jedan od osnivača portala ANTISTRES VODIČ

Gosti govornici su:

  1. Ivana Kuzmanović, life coach i autor metode Emocionalna energo-terapija i transformacija (EETT) – kombinacija psihoterapeutskih tehnika, koučesrkih veština i rada sa energijama. Autor je mnogih knjiga od kojih je studija o ljubavi, knjiga „Od kada sam se zavolela – VOLIM“ jedna od najčitanijih u oblasti popularne psihologije.

2.Marjan Marković je sertifikovani hipnoterapeut Američke škole hipnoze (ASH) , član Američke internacionalne asocijacije (AIA) i NLP trener. Autor je knjige Odgovori iz univerzuma koja vam može pomoći da kreirate potpuno novi pogled na svoj život.

 

Podržite sebe, izađite iz zone komfora, ostavite ekrane i odvojite jedno celo veče samo za sebe.

 

Najavite svoj dolazak na vreme zbog kapaciteta kluba i rezervišite karte na sledeće mail adrese:

mocjeuvama@gmail.comantistresvodickontakt@gmail.com

Ulaznice su 800,00 i uplaćujete na sledeći račun sa svrhom uplate ŽIVA PRIČA:

275-0010225958358-09 – Primalac Euphoria medija, Beograd

OČEKUJU VAS I RAZNA IZNENAĐENJA I ZATO SAČUVAJTE SVOJE ULAZNICE KOJE DOBIJATE JER SU NUMERISANE A BIĆE IZVLAČENJA NAGRADA!

Deo prihoda ŽIVE PRIČE ide u humanitarne svrhe.

 

Prijatelji i saradnici Centra Moć je u vama koji se bave internet marketingom, dizajnom i kopirajtingom CoArt tim i Jelica Dragosavac ispred njega su kreirali svu lepotu naše ŽIVE PRIČE, od imena preko loga do dizajna. Hvala!

Share This

Share This

Share this post with your friends!