radionica02

  • Da li imate želju da kažete cigaretama NE!
  • Da li ste makar jednom pokušali?
  • Da li vas zanima da li je moguće ostaviti cigarete i biti potpuno miran i potpuno u skladu sa tom odlukom?
  • Da li želite da saznate KAKO ostaviti cigarete SA LAKOĆOM?
I sama sam bila pušač dugi niz godina i znam koliko mi je bilo teško svaki put kada sam samo i pomislila da se odreknem cigareta. Pokušavala sam  i sve je to meni bilo vrlo naporno i vrlo stresno. Imala sam krize, nedostajale su mi, jednostavno sam mislila da volim cigarete, da su mi one neki predah, neki gušt, zadovoljstvo i da me nekako smire kada je potrebno.
Ostavljala sam cigarete nekoliko puta i ponovo im se vraćala! Ostavljala sam ih u trudnoći i nisam izdržala do kraja. Ponovo sam počela da ih koristim. Najteže mi je bilo kada sam bila u drugom stanju i kada sam držala cigaretu u rukama, a imala bebu u stomaku!!!
I kada čovek ima veliku želju za nečim, on nađe način da to i ostvari. Kada je učenik spreman, učitelj se pojavi, zar ne? Ja sada živim bez cigareta. Da li vas zanima kako sam to postigla? Želim da sva znanja i iskustva podelim sa svima koji imaju isti izazov kao što sam i ja imala.
Znate šta je najmoćnije? Najmoćnije je to da sve što tražite naokolo, nalazi se u vama samima!!! U vama su razlozi zašto ste nekada vrlo nesvesno odlučili da trujete sebe cigaretama. Takođe, u vama su i svi odgovori koji su vam potrebni. U vama je sva moć da se toga oslobodite i nastavite da uživate u životu bez duvanskog dima. Da, da dragi prijatelji MOĆ JE U VAMA!
Program je veoma jednostavan i lako primenjiv. Najveća moć jeste u jednostavnosti. Koristim u programu znanja koja sam stekla na NLP-u, HYL – Lujze Hej,  kao i mnoga druga iskustva, kako lična, tako i u radu sa klijentima. Sastoji  se od 7 radionica koje traju po 3-4 sata! Radionice su odvojene na po jedanaest dana i to je vrlo važno kako bi mogli da zajedno ispratimo šta se u tom vremenskom periodu, između radionica, dragoceno dešava sa nama! Proces ukupno traje 77 dana. Nakon ovog procesa ništa više neće biti isto u vašem životu.
Znam da ste i vi  jednako moćni da kažete cigaretama NE, i to sa lakoćom. Verujem da vi i vaša porodica zaslužujete divan život bez duvanskog dima. Želim vam dobre odluke. Na našim radionicama, u društvu onih koji imaju jednake ciljeve je lakše doneti prave odluke. Uživajte u životu bez duvanskog dima jer vi to zaslužujete, zar ne?

Dragi polaznici, dobro došli na program

TI ZASLUŽUJEŠ ŽIVOT BEZ CIGARETA!!!

Zajedno je lakše, korisnije, trajnije i moćnije!!!

Cena po modulu je 1.900,00

Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95
Share This

Share This

Share this post with your friends!