VOLITE SEBE – IZLEČITE SVOJ ŽIVOT
 

 

 
 
je veoma moćna transformaciona dvodnevna radionica, originalno razvijena od strane Lujze Hej. Ovo je srce Lujzinog programa gde je Lujza objedinila svoja znanja i iskustva iz višedecenijskog rada sa klijentima širom sveta. Lujzin holistički pristup čoveku joj je omogućio da kreira program koji može da pokrene sve delove vašeg bića u pravcu razvoja, ljubavi i isceljenja.
 
 

 

Ako želite da napredujete u oblasti ličnog razvoja, na polju karijere ili možda međuljudskih odnosa ovo može biti sjajna prilika za vas. Ili se možda susrećete sa zdravstvenim izazovima pa vam je važno da spoznate koji je uzrok tome.
Možda vam se ponavljaju neka iskustva u životu ili osećate da ste se negde zaglavili.
Verujem da vas zanima kako sve gore navedeno ostvariti?
 

 

 
Na ovoj moćnoj radionici  oslobađamo se strahova, teskobe, krivice i drugih destruktivnih stanja i emocija. Takođe, radimo na sledećim idejama:
 
 
– opraštanje sebi i drugima
– jačanje samopouzdanja
– osnaživanje vere u život i životni proces
– razumevanje odakle dolaze negativne misli  i oslobađanje uzroka
– osvešćivanje i otpuštanje uzroka oboljenja
– pronalaženje smisla i životne svrhe
– pisanje nove životne priče, novog razumevanja sebe i sveta koji vas okružuje
 
 
Na kraju, tog divnog vikenda možete doneti jako važne odluke za sebe i svoj život!!!
 
 
Znam, da ako je neko jednom nešto mogao uraditi da to onda može svako. Verujem da svako od nas, ko god bio, koje god nacionalnosti, koje god rase, ne vezano za pol i versku opredeljenost,  i sve jedno iz kakve porodice dolazi i kako je odrastao, ima dovoljno snage i moći da sada okrene jednu novu stranicu svog života.
 
Krenite napred korak po korak ka svom novom i ispunjenom životu, životu punom ljubavi, vere, nade i prosperiteta, jer to je ono što vas čini srećnim, zar ne?
Mi jesmo odlično društvo na tom vašem putu. Vidimo se na radionici, i želim vam svako dobro!
 
 
Investicija za ovaj program je od first minute prijave od 99 evra do pune cene radionice od 150 evra. Zavisi od trenutka prijave i dogovora načina plaćanja jer možete plaćati i na rate.
Ovaj program organizujemo i divnom prirodnom okruženju različitih mesta u našoj zemlji. Tako da osim sjajne radionice i izlaska iz zone komfora time što odlazite iz svog grada imate priliku za odmor i relaksaciju u nekom lepom i uređenom hotelu ili vili.
 
 
Na sledećem linku pogledajte gde se održava sledeća radionica:
 
 
 
 
 
 
Svi tekstovi na blogu su autorski. Ako poželite da ih podelite sa svojim prijateljima, to možete učiniti deljenjem linka sa našeg sajta. Međutim, svi vi koji poželite da naše tekstove preuzimete za vaše e-magazine i portale kontaktirajte nas radi dogovora na mocjeuvama@gmail.com, jer nije dozvoljeno neovlašćeno preuzimanje tekstova.

Share This