INDIVIDUALNI SUSRETI I ON-LINE RAZGOVORI

INDIVIDUALNE SESIJE

Ovo je jedna posvećena i odlična podrška za one kojima više odgovara rad sa terapeutom jedan na jedna, iz bilo kojih razloga.Takođe, individualnom podrškom možete imati češći kontakt sa terapeutom. Nekim ljudima je lakše da najpre ovako krenu da rade na sebi.

 

Cilj ovakvih susreta je osvešćivanje i transformacija kao i prepoznavanje šta je to što vas u ovom trenutku zaustavlja da se potpuno predate, ostvarite i radujete životu. Možda samo želite da se ispričate s nekim ko nije deo vaše svakodnevice, a pravim pitanjem i sugestijom vam može pomoći da prevaziđete trenutni izazov. Mirjanin moto je da ste vi ta snaga i jedini autoritet u svom svetu i kao takvi imate moć izbora. Zato birajte za sebe ono što osećate da je važno u ovom trenutku sledeći svoje srce. Individualni susret traje 60 minuta.

 

Cena je individualnog susreta je 3500,00        Za članove je 2500,00

 

ON-LINE RAZGOVOR

 

Individualni razgovor može biti i ON-LINE preko Skajp-a. Nova tehnologija je donela i nove mogućnosti. Na našem sajtu postoji mail za zakazivanje i ovakvog vida podrške klijentima. Nakon usaglašavanja termina dobićete i sva ostala uputstva. Konsultacija traje 60 minuta.

 

Cena pojedinačne konsultacije je 3000,00     za članove je 2300,00

 

 MESEČNA INDIVIDUALNA PODRŠKA

 

Postoji opcija mesečne podrške, u okviru čega imate 4 razgovora(jednom nedeljno) u unapred dogovorenom terminu.(Npr. svakog ponedljka od 18h). Razgovori su preko skajpa i traju po 60 minuta.

 

Cena mesečne podrške je 9000,00                za članove je 7000,00

 

Sada biraj kvalitetnu podršku za sebe i prijavi se!

Podaci za plaćanje:
Centar za edukaciju MOĆ JE U VAMA, ul. Vinogradska 6a, Beograd
žiro račun: 160-400151-95
Share This

Share This

Share this post with your friends!